Thursday, June 2, 2011

Kostplanlægning giver mening

Planlæg din kost på forhånd, så ved du hvad du bør spise når du bliver lækkersulten.

Hvis du samtidigt med at du lægger en kostplan til vægttab, sørger for at træne i fornuftige mængder har du lagt bunden til et hurtigt vægttab.

Du bør som udgangspunkt planlægge din kost sådan at du har spist et hovedmåltid 4-5 timer inden du træner, på den måde forbrænder du bedst i forbindelse med din træning.

Et måltid der kan hjælpe dig til yderligere forbrænding og samtidigt er godt for fordøjelsen, kunne være et par skiver fuldkornsbrød, med lidt rå grøntsager og en lille skål youghurt. Derudover vil det være godt for dig at drikke et par glas vand eller fire.

Ca. Et par timer før du træner kan du med fordel spise et let måltid, en skive groft brød, lidt frugt, og et par glas vand vil være fint.

Når du er færdig med at træne er det en god ide igen at spise et fornuftigt måltid, og sørg for at have det klar inden, sådan at du ikke bryder din slankekur kostplan.

Lavt kalorieindhold, og godt med fibre så maven har noget at arbejde med er altid en god ide.

2 ekstra ting omkring slankekure og kostplaner:

1. Mange små mellemmåltider, er godt for at holde din forbrænding kørende, og det er det, det hele handler om, hold forbrændingen i gang, og indtag færre kalorier end du forbrænder, så taber du dig automatisk.

2. tyg maden grundigt, da det gør det lettere for din krop at optage næringen, og det skulle også være godt til at øge mæthedsfølelsen.

Held og lykke med kuren, og husk at det ikke blot handler om en hurtig slankekur, men også om en omlægning af din livsstil, så du ikke tager det hele på igen i løbet af ingen tid.

No comments:

Post a Comment